Fietskoerier Robin aan het woord!

Het idee voor een fietskoerier in Lelystad ontstond toen ik merkte dat er een bezorger in een bestelauto een stuk moest lopen door de autovrije straat en om moest rijden terwijl ik tussen door mijn weg kon vervolgen en vlotter de wijk weer uit was. Dat laatste was echt bizar om te ervaren. Bij navraag bleek dat er nog geen lokale fietskoeriersdienst voor pakketten in Lelystad was. Ik maakte een plan op en ben begonnen.

Aangezien ik als kind al veel door Lelystad heen liep en later fanatieke fietser was geworden, was de stap om een fietskoeriersdienst te beginnen snel genomen. “Lelystad geeft lucht” is de slogan van Lelystad en daar wil ik graag aan mee werken. Met de duurzaamheid hoog in het vaandel ben ik met genoegen de uitdagingen aangaan.

Het resultaat: pakketten en documenten kunnen nu ook milieuvriendelijk, betrouwbaar en vlot in Lelystad bezorgd worden. Zelfs de stadspost kan voordelig bezorgd worden.

Share